Photography

Particulier 

Bruiloften
Op zoek naar een bruiloftsfotograaf? Blij Bliek Beeldproducties bent u aan het juiste adres! Samen zorgen we ervoor dat de mooiste dag van jullie leven precies naar wens wordt vastgelegd. Nog geen idee wat voor stijl jullie mooi vinden? Bliek Beeldproducties heeft ruime ervaring in bruiloftsfotografie (zowel traditionele als originele fotoshoots) en laat graag wat voorbeelden zien. Alle foto’s worden digitaal aangeleverd en ook voor een trouwalbum kan worden gezorgd. Zelfs een printer op locatie, zodat alle gasten meteen een foto van het bruidspaar mee naar huis kunnen nemen, behoort tot de opties. 

Zakelijk

Productfotografie
Het spreekwoord ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’ geldt zeker voor het verkopen van producten. Een goede productfoto trekt direct de aandacht en geeft de consument het vertrouwen een juiste aankoop te doen. In de studio van Bliek Beeldproducties gaan we met jouw producten aan de slag, of dat nu wasknijpers of tassen zijn, en zorgen we voor productfoto’s die naadloos op jouw merk aansluiten.

Portretfotografie
Portretfoto’s worden door het digitale tijdperk steeds belangijker. Zo worden ze niet alleen meer gebruikt voor jaarverslagen en brochures, maar ook voor een organigram op de website en sociale media als LinkedIn. Een portretfoto is vaak de eerste indruk die een klant van je krijgt en kan je net dat streepje voor geven wanneer hij een keuze tussen twee bedrijven moet maken. Ga je voor een zakelijke of persoonlijke uitstraling? En welke achtergrond past hier het beste bij? Bliek Beeldproducties ondersteunt je in deze keuzes en zorgt ervoor dat de portretfoto’s van jou (en je team) uitstralen wat jij wilt. De foto’s kunnen zowel op locatie als in onze fotostudio worden gemaakt. 

Evenementfotografie
Verheugd jouw personeel zich maanden van tevoren al op het bedrijfsfeest? Of organiseert jouw bedrijf een belangrijk evenement? Dan is het misschien een goed idee om deze legendarische avond vast te leggen. Bliek Beeldproducties helpt je hier graag bij! Alle foto’s worden digitaal aangeleverd. Daarbij kunnen we zorgen voor een printer op locatie zodat iedereen aan het eind van de avond een foto mee naar huis kan nemen.

Kijk voor voorbeelden op onze "scenes" pagina