Workshops

Bliek Beeldproducties verzorgt workshops en cursussen voor zowel particulieren als bedrijven.
Wij delen onze expertise en kennis graag met beginnende hobby fotografen en video liefhebbers. Ook bieden wij bedrijven diverse workshops op locatie aan, waarbij teambuilding en creativiteit op een unieke manier met elkaar worden verbonden.

Cursus Fotografie:
Tijdens drie theorieavonden en een praktijkochtend leert u om alles uit uw toestel te halen en betere foto's te maken. Dit doen wij in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt om zijn of haar toestel beter te leren gebruiken. Zaken zoals ISO, witbalans, sluitertijd en diafragma worden uitgebreid behandeld. Ook laten we in vogelvlucht de mogelijkheden van nabewerking zien met photoshop. Tijdens een praktijkochtend wordt het geleerde in de praktijk gebracht. U ontvangt tijdens de eerste avond een cursusmap, zodat u altijd een naslagwerk heeft om nog eens terug te lezen.

Kosten inclusief cursusmap € 99,00

Basiscursus Photoshop:

Tijdens 4 praktijklessen leert u om uw foto's te bewerken op de computer. Alle gereedschappen in het programma Adobe Photoshop Elements komen aan bod. Maak uw foto's levendiger, verwijder rode ogen of vuil van de lens, maak uitnodigingen of retoucheer oude foto's. De cursus is inclusief een 30 dagen licentie van Photoshop op uw computer. Wanneer u niet beschikt over een laptop kunt u voor een meerprijs een laptop gebruiken tijdens de lessen.

Kosten exclusief laptop € 110,00
Kosten inclusief huur laptop tijdens lessen € 150,00


Cursus videobewerken:
Maak van uw vakantiefilmpjes een geweldige speelfilm, of upload een zelfgemaakte clip naar Youtube. In deze cursus leert u niet alleen om uw films te monteren, maar ook om beter te leren filmen. Tijdens de lessen leert u niet alleen de theorie van het monteren, u leert het ook in de praktijk. We werken met maximaal 6 cursisten zodat iedereen dezelfde persoonlijke begeleiding krijgt. Houdt u er wel rekening mee dat u naast uw videocamera ook een geschikte laptop moet hebben die krachtig genoeg is om te kunnen monteren. U kunt ook een laptop huren tijdens de cursus. 

Kosten exclusief laptop € 120,00
Kosten inclusief laptop tijdens lessen € 160,00